Latest Posts

Massasje privat oslo massasje telemark

massasje privat oslo massasje telemark

We can change the anger within and use our energy in more positive ways. Please register on-line Arrangør: Haugtun overnatting og kurssted Slipp stemmen fri! Sommerkurs Har du en stemme som lengter etter å slippe fri? Stemmefrigjøring i møte mellom østlig og vestlig sangtradisjon. Velkommen til 6 dager med sang, meditasjon, bevegelse, toning, drømmetolkning, tibetanske syngeboller, sang rundt bålet og i skogen, Sa Re Ga og enkel improvisasjon.

Å utforske din egen stemme kan påvirke din opplevelse av hvem du er. Ingen stemmer er like. La din stemme folde seg ut! Øvergjøvik Aust-Torpa. Vi treffes med åpent sinn, setter oss i sirkel og møter hverandre der vi er NÅ. Vi lar energiene flyte og lar det som måtte komme få ta sin plass og spille seg ut. Vi gir rom for å la helbredelsen skje i hver og en Frist for påmelding GralsLyset leier Veksthuset hos Grønaas Gartneri.

Dette stedet brukes til å jobbe med spirituelt arbeid året rundt. Derfor opplever mange at det kan være lettere å oppnå kontakt med høyere energier her enn ellers. Han er en verdenskjent og unik lærermester som vi er så heldige å få besøk av.

De er harmoniske og behagelige og er et nydelig redskap for helse, harmoni, indre vekst og et åpent hjerte. Scenehuset, Bogstadveien 49 Oslo. Oslo Samlivskurs om utroskap For dere som har opplevd sidesprang og utroskap i forholdet deres. På dette kurset spør vi: Er det grunn for mistanken og sjalusien? Er det «lov» å snoke i hverandres sms-er? Kjenner du tegnene på at partneren din er utro?

Er det et liv etter utroskapen? Kan tilliten til partner gjenopprettes? Skal det ende i samlivsbrudd eller tilgivelse?

Anna Sigridsdatter Heen Alle våre kurs er åpnet for deltakere fra hele landet, så hvorfor ikke ta dere en helg på Østlandet og investere i forholdet deres? Thon hotell Linne Statsråd Mathiesens vei 12 Oslo. Vi har lagt opp kurstidene slik at oppholdet blir svært rimelig ca kr. Vestfossen Intuisjon workshop Lær å legge merke til, tolke, stole på og følge din egen intuisjon på egne premisser.

Du skal få svar på det du lurer på, noe som konkretiseres i den individuelle oppgaven. Her får du også hjelp av kursleder.

Få egne svar og ta egne beslutninger. Dette er en workshop hvor du lærer mye. Du vil også lære en rekke nye teknikker og modeller. Seildiksgaten 11, Oslo. Majorstuen Emosjonell modenhet Emosjonell modenhet handler om å ha et bevisst forhold til sitt eget følelsesliv slik at man oppnår balanse, sunn avgrensning, grensesetting og selvregulering.

Følelser står for mye av grunnlaget for handling og atferd. Bli med på kurs i hvordan du kan forstå deg selv og andre bedre på et emosjonelt plan – og hvorfor mennesker reagerer og handler slik de gjør.

Oppdag sider av deg selv du aldri har vært i kontakt med før, møt nye mennesker og del erfaringer og tanker ved poolen og over middagen. Hotel, fly og transfer er inkl. Hotel Atrion Agia Marina ca. Majorstuen Kurs i ansiktanalyse Dette kurset inneholder intuitiv ansiktlesning, mikro-kroppsspråk og kinesisk ansikt-analyse.

Vi ser på spenninger av muskler, linjer i ansiktet og uttrykk som forteller noe om hva personen tenker eller føler.

Vi ser på øyne og reaksjoner. Ansiktanalyse ligger under faget kroppsspråk og intuisjon, og benyttes også sammen med psykologiske profiler. Oslo Spill hovedrollen i eget liv! Forkurs psykodrama Kurset gir deg erfaring med psykodrama som kreativ psykoterapeutisk metode som kan bidra til økt selvinnsikt, bedre dialog, mer lek og livsutfoldelse og større forståelse for relasjonelle, mentale og emosjonelle prosesser.

I helgen fordyper vi oss i rollebytte som metode for større forståelse for deg selv og andre. Søkere til årsstudium psykodrama må delta på ett forkurs.

Skippergata 9 Oslo MorenoHuset. Studenten skal etter endt utdannelse ha teoretiske og praktiske ferdigheter som gir sikkerhet i selvstendig arbeid som akupunktør. I tillegg skal studenten kunne samarbeide med andre alternative behandlere og helsepersonell. Det vil også foreleses i moderne akupunkturformer. Akupunkturutdannelsen er 3-årig deltid og omfatter 42 undervisnings samlinger, undervisningstimer. Munkerekkveien 49, Nøtterøy. Kursavgiften er kr Oslo Meditasjon og mindfullness instruktør utdanning Utdanningen går over 9 moduler i løpet av 1 år, oppstart august !

Utdanningen gir en grunnleggende og god innføring i meditasjon og mindfulness, gjennom undervisning, og praktisk erfaring. Du vil også lære flere andre meditasjons tilnærminger og verktøy.

Du får mye egenerfaring samt erfaring med å instruere Arrangør: InnerlifeSenteret Sagveien 28 Oslo. Utdanningen lærer deg hvordan du kan arbeide med regresjonsterapi på et terapeutisk nivå.

Lærer er Juanita Puddifoot, internasjonal Trainer. Hun snakker tydelig engelsk. MODUL 1 - 8. Kombiner helsefremmende Sheng Zhen Gong – Qigong, med en uke med sol, strand og gresk kultur.

Dere vil lære et nydelig sett med stående øvelser og meditasjon. Bevegelsene er langsomme, flytende og behagelige. Dette er fjerde gang jeg har dette kurset på Kreta og for de som ønsker å delta, lover jeg et flott opplevelse. Det er begrenset antall plasser , så vær tidlig ut hvis du ønsker å sikre deg plass.

Vi kommer til å veksle mellom å praktisere på stranden om morgenen og ettermiddagen før solnedgang, og noen ganger i hotellet. Ca timer daglig. Kurset er for både nybegynnere og erfarne, alle er velkommen. Øvelsene er effektfulle og lette å lære og kan også tilpasses utøvere med en viss fysisk begrensing. Målsettingen er at dere lærer nok til å kunne fortsette på egenhånd. Det er begrenset antall deltagere så vær tidlig ute med påmeldingen. Hotellet er et koselig 4 stjerners hotell og ligger i Platanes, på en kilometer lang sandstrand øst for Rhetymnon by.

Frokost på hotellet er rimelig og bra, og kan bestilles når man er der. Depositum a kr ,- Slutt betaling forfaller til betaling 3 juli. Oslo og Lesvos,Helleas Coachutdannelse med studiepoeng Kreativ ledelse: Oslo Psykodramaterapigruppe Velkommen til psykodramaterapigruppe fire mandagskvelder i september.

Psykodrama er en kreativ gruppeterapeutisk metode som gir mulighet til å jobbe med livstemaer på en handlingsrettet og ressursorientert måte. Gruppen ledes av psykodramaterapeut Marianne Natvig. Mer informasjon og påmelding: Skippergata 9, Oslo MorenoHuset. Go within yourself and download your messages from these Seven Days of Initiating. There will be several special places in the nature we will visit. Oslo Samlivskurs for nye par For nye par som vil lære samlivets kunst.

Dette samlivskurset er for dere som er i en startfase,og vil lære å leve sammen slik at forholdet oppleves som nærende og utviklende også når den heteste forelskelsen har lagt seg. Elisabeth Schjetne, Anna Sigridsdatter Heen. Kost og losji må deltakerene selv dekke. Enkel og rimelig lunsj kan kjøpes på stedet.

For de som trenger overnatting har Samlivsskolen en avtale med Thon hotels som gir rabatterte priser på deres hoteller. Om denne avtalen ønskes benyttet melder dere fra til kursleder. Vestfossen Drømmetydning Lær å tolke drømmene dine og forstå hva de forsøker å fortelle deg. Symbolikk, metaforer og tegn blir gått igjennom. Grethe Holtan, daglig leder av Intuisjonsskolen Arrangør: Oslo Årsstudium psykodrama Moreno Instituttet tilbyr årsstudium i psykodrama, gruppepsykoterapi og sosiometri med oppstart høsten Studiet er samlingsbasert deltidsstudium og består av fem fagsamlinger over fire dager og et obligatorisk forkurs.

Utdanningen gir mulighet til både faglig og personlig utvikling og vil gi redskaper og innsikt for bedre samhandling med andre mennesker, både privat og i jobb. Datoer for samlinger er: Er dere ikke så gode på problemløsning? Savner dere nærheten og varmen? Da kan PREP-kurs være tingen!

PREP er et parkurs for å bli bedre på kommunikasjon og problemløsning, og finne tilbake til ressursene, gleden og nærheten dere hadde da dere ble kjærester.

PREP passer både for nyetablerte par og par som som har levd sammen i lang tid. Bedre gave til dere selv eller andre finnes ikke når kjærligheten trenger hjelp! Anna Sigridsdatter Heen og en mannlig medkursleder.

Thon hotel Oslo, Airport, Gardermoen, Balder allé 2, Gardermoen Det går shuttlebuss fra flyplassen som koster ca. Parkering et døgn koster kr. Kurspris per par kr.

På denne workshopen får du mulighet til å frisket opp i øvelser, stille spørsmål, trene på inntuning og annet som hver og en kunne tenke seg å få repetert og klarhet i. Les mer og påmelding her: Grunnleggende ferdigheter i å coache andre. Torggata 1, Oslo 5 min. Oslo Samlivskurs for småbarnsforeldre Bli kjærester igjen med samlivskurs og spa på The Well! Opplever dere som er småbarnsforeldre at parforholdet blir salderingspost når barna kommer? Unn dere et samlivskurs for å bli kjærester igjen!

Boost kjæresteforholdet i luksuriøse omgivelser der spafasiliteter kan benyttes og god mat inntas etter «faglig» påfyll om kommunikasjon og viktigheten av berøring. Alle våre kurs er åpnet for deltakere fra hele landet. The Well Vi har valgt kursstedet som er The Well, med omhu for å tilrettelegge for et godt og nærende møte mellom dere to som til daglig opplever tidsklemma.

Dertil må The Wells badetøy benyttes kr. For de som trenger overnatting har Samlivsskolen en avtale med Thon hotell som gir noe rabatterte priser. Meld fra til kursleder om denne avtalen ønskes benyttet. Røyken Samlivskurs for å forstå hverandre bedre Finn tilbake til gleden! Ikke sett og forstått av partneren din? Opplever du at dere har havnet i et dårlig kommunikasjons-og samhandlingsmønster og ikke blir sett eller forstått av partneren?

Et endagskurs for dere som ønsker å komme ut av det fastlåste mønsteret og få et godt forhold og et samliv i utvikling. Et kurs for dere som vil få verktøy for bedre å kunne se seg selv og sin partner på en ny måte. Et kurs for dere som vil ha tilbake gleden i forholdet. Helene Bakke Alle våre kurs er åpnet for deltakere fra hele landet, så hvorfor ikke ta dere en helg på Østlandet og investere i forholdet deres?

Røyken Hyggenveien 58 Hyggen. Oslo Enneagramkurs Grunnkurs i Enneagrammet med en av Skandinavias mest erfarne undervisere. Oppdag sider av deg selv du aldri har vært i kontakt med før, forstå andre mennesker bedre. Kunnskapsparken i Drammen Bli kosmetisk dermatologisk sykepleier - Kull høst Kosmetisk dermatologisk sykepleier med 30 studiepoeng, 2 semestre.

Spesialutdannelse for sykepleiere i samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge. Dette er Norges eneste utdannelse innenfor kosmetisk dermatologisk hudpleie. Kosmetisk dermatologisk sykepleier er tilrettelagt for sykepleiere som vil jobbe i og med hudpleie, hudhelse eller kosmetiske behandlinger i hud- eller kosmetiske klinikker.

Skolen tar forbehold om endringer. Grønland 58, Drammen. Her er det en kombinasjon av noe helgesamlinger og noe ukesamlinger uavhengig om du har valgt helgesamlinger første semester. Plan med datoer for 2. Deler av undervisningen og litteraturen er på engelsk. Utdannelsen gir mulighet for noe støtte fra Lånekassen. Vi tilbyr våre studenter en avbetalingsordning om man ønsker det.

Oslo Psykodramaterapigruppe Velkommen til psykodramaterapigruppe åtte mandagskvelder høsten Bygdøy Alle 68 Oslo. Oslo Samlivskurs om følelser For dere som vil gjenoppfriske følelsene for partneren Få større klarhet og forståelse for egne og partnerens følelser og behov, og hvordan dere som par samhandler emosjonelt. Oppdag det skattkammer følelsene kan være for å forsterke og inderliggjøre forholdet deres. Følelser styrer forholdet deres mer enn dere tror!

Følelser i parforhold kan representere alt fra himmel til helvete. Vi kan bli fylt av varme følelser, kjenne på lidenskap, lyst og glede, men ofte kommer vrangsiden ut: Vi blir fly forbanna, føler oss såret, misforstått, nedvurdert, underkjent. Hvorfor så heftige krangler? Hvorfor så mye irritasjon og sinne?

Hvorfor så mye avvisning og tilbaketrekning? Anna Sigridsdatter Heen Arrangør: Vestfossen Positiv psykologi og motivasjon Motivasjon er ikke noe som kommer av seg selv eller blir værende over tid uten hjelp. Lær om positiv psykologi og motivasjon, hva du kan gjøre og hvordan du kan motivere deg selv.

Bli med på en lærerik og inspirenende dag. Gründer, Coach og Helhetsterapeut Reidun Syversen deler med deg, erfaringer av et revolusjonerende system av behandling som har virket på alle pasienter som samarbeider i 30 år. Mer enn pasienter har blitt bra med nytenkning i helhetsbehandling.

Ta kontakt for mer info! Videreutvikler behandling til et effektiv resultat for pasient. Mye banebrytende har skjedd i løpet av studie av kronikere igjennom 30 år. Pasienten i fokus er fremtidens resultat av samarbeid med flinke kreative helhetstenkende terapeuter.

Fra kr ,- ,- 2 el 3 dager kurs. Sandvika Veileder utdannelse i Energipsykologi Vi starter neste kull med veiledere i Energipsykologi, oppstart oktober Les mer om utdannelsen, pris og innhold her: Sandvika, Bærum - avslutningshelg i Sverige.

Se info - kan deles opp i moduler. Oslo Samlivskurs for småbarnsforeldre Bli kjærester igjen med samlivskurs og spa på The Well Opplever dere som er småbarnsforeldre at parforholdet blir salderingspost når barna kommer? Dette samlivskurset tar opp to temaer: Hvordan få til en god kommunikasjon og viktigheten av nærhet og berøring.

I tillegg til kursavgiften kr per par, kommer inngangspenger til The Well. Cairo Magic Egypt Journey 14 whole days to connect you to what your Soul longs for! Seek the wisdom in our steps! We will meet our own inner knowledge and memories. Time to go into your dreams. Give yourself permission to be in the feeling, listening to the water droplets whispering to you and its starlight dance on the River Nile.

Vestfossen Kurs i ansiktanalyse Dette kurset inneholder intuitiv ansiktlesning, mikro-kroppsspråk og kinesisk ansikt-analyse. Takuapa, Thailand Qigong i Thailand To uker med Qigong, utflukter, nydelig mat, mye egentid i sol og varme. Fredelig bosted og 6 km strand for oss selv. Nesodden Rainbow Reiki 2.

Grad kurs Tilsvarer en komplett healingutdannelse! Her er NOEN av tingene du lærer: Dine øyne vil se de fysiske forandringene umiddelbart! Bergen Åndelig Minimesse Bergen Dette er siste kvelden før jul. Vi vil synge julen inn, ha filosofi og informere om spirituell jul samt ha minimesse med utstillere. DRT systemet test- og behandlingsapparat , Medisinlære, Kausalkjeder m.

Kunnskapsparken i Drammen Bli kosmetisk dermatologisk sykepleier - Kull vår Kosmetisk dermatologisk sykepleier med 30 studiepoeng, 2 semestre. Eskorte jenter vestfold viaplay erotisk film Erotisk Novelle Bdsm Shop Syljuset Eskorte jenter vestfold hårete fitter, Xxl porno somali sex video. Blogg billig thai massasje oslo lengste.

Your email address will not be published. I can help you all with Maithai. Søker du eskorte og massasje Jenter fra Vestfold i Norge. Posts navigation 1 2 Next. Escort larvik massasje jenter østfold - norsk Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Eskorte oppland privat thai massasje oslo Escort hedmark.

Real escort vestfold massasje jenter østfold - sexspill SEX leker aleksandra hotell, Kathrine escorte vestfold srland toppls chatcam. Book your escort now Escort Ads with beautiful, hot, sexy ladies.

Eskorte girl escort nordland
massasje privat oslo massasje telemark

..Thai massasje sandvika massasje bryne


I ungdomstiden så satte jeg inn en annonse i Romantikk og fikk mange svar.. Jeg tror det er forsiden på sukker som bare ser "skremmende" ut med pene, unge menn og kvinner. Når du kommer innenfor er det både unge og de ikke helt unge. Match har jeg prøvd for lenge siden, men der må du betale med en gang. Straks noen viser deg interesse og du blir nysgjerrig så må du betale for å se hvem det er og hva den evt skriver. Har en dårlig erfaring fra match også. Dette var nok en som var lei av å bli avvist og så var jeg muligens den siste i rekken som sa nei til han, men jeg sa det på en pen måte.

Hadde ikke noe med han å gjøre egentlig, bortsett fra at han ikke var min type. Og da fikk jeg brev tilbake om at til og med buruglene på Match ble han avvist av Ønsker deg uansett lykke til, og hvis du ønsker å legge litt penger i det så kan nok match være et greit sted. Hvis du tror du kommer til å ha profil en stund så blir medlemskap hos sukker billigere og billigere. Jeg kom på at jeg har sett en annen gratis datingside.

Jeg har såvidt kikket innom der en gang, men jeg tror ikke det er så mange der. Anyway, her er linken: Trådverktøy Vis utskriftsvennlig versjon.

Visningsmoduser Linjærmodus Bytt til hybridmodus Bytt til Trådmodus. BB kode er På. Intuisjon og klarsynthet     Krystaller og stener     Ønskebrønn Hverdagslig     Bøker, filmer og tv     Dyrene våre     Lenker     Livsstil, mote, skjønnhet, helse og velvære     Natur og fenomener     Oppskrifter     Oppslagstavlen     Platearkivet     Samfunnet og verden     Singeltråden     Visdomsord og dikt Oss i mellom     Dagbok     Filosofi og religion     Frustrasjonstråden     Glad-forum     Post-it     Prat i vei     Presentasjon     Sorg.

Klokka er nå Kontakt oss - Livsstilsguiden - Arkiv - Topp. Powered by vBulletin® Version 3. Norsk Bokmål oversettelse av: Singeltråden Med adgang for ikke-single også: Side 1 av 3. Send en personlig melding til SummerTime. Finn alle innlegg skrevet av SummerTime. Send en personlig melding til wander. Finn alle innlegg skrevet av wander. Et eller annet sted i Norge Meldinger: Send en personlig melding til Cara.

Finn alle innlegg skrevet av Cara. Opprinnelig postet av Cara Har ingen gode råd for jeg feiger ut hver gang jeg nærmer meg en datingside, men følger spent med i fall jeg kaster meg uti det til neste år. Send en personlig melding til Tanja. Finn alle innlegg skrevet av Tanja.

Mandag og onsdag, Oslo Hilde Aradia Holten , 99 InnerLife Tantra-massør i praksis ut — Oslo: Silja Hage , 54 Lær å gi hverandre Tantrisk Massasje Du kan bestille 3-timers veiledning i Tantrisk Massasje for deg og din partner. Ta kontakt med Mette, Gro eller Helena  Les mer her. Bestilling av time, mandag til torsdag kl. Vi gir IKKE timer på dagen, kun etter avtale. INGEN bestilling fredag til søndag eller på kveldstid. Ring eller send SMS, men med fullt navn og telefonnummer. Du får svar så snart vi er tilgjengelige.

For deltagere i InnerLife fordypningsgruppe gis nedsatt pris, kr. Du betaler for timen ved bestilling. Da vi ikke arbeider med dette tilbudet på heltid, er vi avhengig av at du IKKE avbestiller timen din. Ser du deg likevel nødt til å gjøre det, trekkes du for halve timen hvis du avbestiller tidligere enn tre dager før avtalt tid. Avbestiller du 3 eller færre dager før avtalt tid, trekkes du for hele timen. Begge betingelser gjelder så fremt ikke en annen kan ta din time.

I så tilfelle får du pengene returnert eller de kan benyttes til en ny avtale. Fordi de fleste av oss er oppvokst innenfor rammene av en patriarkalsk kulturarv, er vi påvirket av et veldig begrenset syn på vår kropp og seksualitet.

Synd og skam ligger i større eller mindre grad i det ubevisste hos oss alle. Det har gjort mye med vårt selvbilde. Men også med vår evne til å stole på egen livskraft, vår evne til å forbinde oss til andre mennesker, og til å skape våre liv i tråd med den vi er. InnerLife Tantrisk Massasje gir mulighet til å fordype deg i opplevelsen av din seksuelle energi som kontinuerlig strømmer gjennom din kropp. I vår kultur har vi i altfor stor grad beveget oss vekk fra den indre, erotiske erfaring, — vekk fra den sjelelige opplevelsen ved vårt eget underliv eller kvinnens bryster, som om disse områdene av kroppen ikke tilhører vår daglige tilværelse annet enn når vi har sex.

Å være et levende menneske handler om å kjenne den erotiske følelsen i egen kropp uten å tenke sex. Å kjenne at denne unike kroppsenergi vel så mye er ment for nærhet i enhver relasjon og som inspirasjon i enhver handling vi foretar oss. Vi trenger å separere den erotiske følelsen fra sex, for å erfare den seksuelle energistrømmen i kroppen som vår egen livskraft og som kilden til den dypere mening i våre liv. I Vesten har vi for vane å «gå til hodet» hver gang vi kjenner oss erotiske, for å forstå hvorfor vi kjenner nytelse i forhold til en annen person, hvorfor det kribler i Yoni eller i brystene våre, eller hvorfor vi kjenner oss så levende at vi bare har lyst til å strekke ut armene og danse med vinden.

Idet vi spør hvorfor, skaper vi avstand til den seksuelle energien i kroppen, som faktisk er vår egen livskraft. Gjennom tillærte, kulturelle forestillinger knytter hjernen alt som har med bryster, underliv og erotisk berøring med mulighet for ønsket eller uønsket sex. Derfor spør vi nesten alltid: Vi trenger å legge vekk vårt fokus på sex.

Vi lar det seksuelle møtet få komme inn der det hører hjemme — i selve hjerterommet — som noe ekstra fint når vi har det godt med oss selv. Resten av tiden får den erotiske livskraften  virke til fordel for egen nytelse, egen levendegjøring, egen inspirasjon og kreativitet. Tantrisk massasje kan ikke sammenlignes med andre former for massasje. Terapeuten bruker langt mer av sin kropp og innlevelse, er langt mer åpen og nær enn du er vant med fra tradisjonell massasje.

Det er en helt annen side ved deg som skal vekkes — nemlig din kjønnslige identitet og erotiske nytelse. Tantrisk massasje er således et nært og åpent samarbeid mellom massøren og deg som mottager. Massøren åpner for sin egen erotiske kroppsenergi når hun eller han masserer deg, som virker inn på tilstrømningen i din kropp. Det er en ren erotisk nytelse, men det er IKKE seksuelt, — en forskjell som det kanskje er vanskelig å forstå før du har opplevd det!

Tantramassasje for kvinner er annerledes enn for menn. I et Taoistisk ordspråk sies det at «Seksualiteten er kvinnens hemmelighet».